Camerabewaking

Camerabewaking via Janssens Computers: advies en verkoop

Woon je in een inbraakgevoelige buurt of wil je in of rond het huis een oogje in het zeil houden?  Daar waar een klassieke alarminstallatie een stil of luid alarm geeft bij een inbraak of ongewenste bezoeker, gaat camerabewaking een stap verder.

Bij camerabewaking “zie” je de inbreker of ongewenste bezoeker. Je kan de beelden ook preventief bekijken (bijvoorbeeld als er ‘s avonds laat iemand aan je deur staat). Je kan beelden ook achteraf bekijken als je merkt dat er iemand ongevraagd je eigendom heeft betreden.

Janssens Computers verkoopt volgende cameratype’s:

  • mini camera, dome camera of bullet camera
  • bestuurbare camera (Pan Tilt Zoom of PTZ)
  • camera sets (camera’s met Digitale Videorecorder of DVR)

Wij verkopen zowel instap-sets (vanaf 250 euro, set met 4 camera’s, bekabeling en DVR) als professionele sets met HD camera’s, opnamemogelijkheden op Synology NAS of DVR.  Bij vrijwel alle systemen kan je de beelden via je smartphone bekijken, waar je ook bent.

Afhankelijk van het door jou gekozen type camerabewaking kunnen wij je helpen bij de administratie rond het aanmelden van je camera’s bij de privacycommissie.  Ook voor plaatsing of configuratie kan je op ons een beroep doen.

Nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren.

Wij zijn actief in Aalst, Affligem, Denderleeuw, Erembodegem, Erpe-Mere, Haaltert, Iddergem, Lede, Liedekerke, Ninove en Welle. 

Scroll naar boven