ICT

Onze dienstverlening in een notendop.

Janssens Computers verkoopt zowel A-brands (Asus, Acer, MSI, Apple, Samsung, Iiyama, HP, Brother, Canon,…) als zelf samengestelde PC’s of computersystemen (in zowel laptop- als desktop formaat). Afhankelijk van de behoefte van de klant kunnen wij u ook maatwerk afleveren. Wij bieden een A tot Z dienstverlening.

Janssens Computers is ook uw aanspreekpunt voor software, (draadloze) netwerken, printers, scanners, externe (netwerk) schijven,…

Wij herstellen ook pc’s van alle merken, zelfs al is de computer niet bij ons aangekocht. Virussen en spyware verwijderen, data herstel (verwijderde bestanden terughalen), backup van documenten, foto’s, mail,… Alles is mogelijk.

KMO’s of vrije beroepen kunnen bij Janssens Computers een onderhoudscontract afsluiten voor het beheer van de hun pc’s, laptops, servers en datacom. Contacteer ons voor meer informatie of een offerte op maat.

Aangezien zowel de prijzen als prestaties van computerhardware onderhevig zijn aan schommelingen hebben wij bewust een beperkte stock van klein materiaal. Wij investeren tevens niet in winkel- of opslagruimte, als klant bent u dus zeker van een eerlijk product tegen een (h)eerlijke prijs.

Scroll naar boven