Onze privacy policy. Klaar en duidelijk.
Onze privacy policy. Klaar en duidelijk.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Group 3 gcv / Janssens Computers kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Group 3 gcv / Janssens Computers, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website verstrekt.

Group 3 gcv / Janssens Computers kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres.

Waarom Group 3 gcv / Janssens Computers gegevens nodig heeft

Group 3 gcv / Janssens Computers verwerkt uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de gegeven opdracht (bv. herstelling of installatie van uw computer), en/of om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Persoonsgegevens die we verwerken.

We verwerken je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken, afhankelijk van het product of dienst die je afneemt:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Hoe lang worden gegevens bewaard

Group 3 gcv / Janssens Computers bewaart uw gegevens zolang als nodig voor het uitvoeren van de opdracht of zolang de wettelijke verplichtingen het opleggen. Group 3 gcv / Janssens Computers bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Group 3 gcv / Janssens Computers verstrekt uw naam en/of persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u.

Gegevens inzien, aanpassen, verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen via ons contactformulier. Group 3 gcv / Janssens Computers zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Klachten

Zo u een klacht heeft kunt u zich in eerste instantie wenden tot Group 3 gcv / Janssens Computers per e-mail via ons contactformulier of per post op het adres, Kattestraat 82, 9473 Welle, of bij de nationale toezichthouder:

Gegevensbeschermingsautoriteit
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel
tel. 00 32 (0)2 274 48 00 of 00 32 (0)2 274 48 35
commission@privacycommission.be

Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies. Dat doen we om te kijken hoe bezoekers van onze website de site gebruiken. De informatie die we zo verkrijgen helpt ons om de website te verbeteren. Bijvoorbeeld door informatie aan te vullen of om het gebruikersgemak te verbeteren.

Scroll naar top