Goedkoop een website laten maken die goed scoort bij Google? Janssens Computers doet het!

Als startend ondernemer of zelfstandige ontbreekt het je misschien aan budget om een dure website te laten maken. Wel, wij stellen je gerust: een professionele website laten maken hoeft niet duur te zijn. Wij maken goedkope websites zonder dat deze moeten inbinden aan gebruiksvriendelijkheid.

Wij bieden je een website aan die je zelf kan updaten (denk dan aan openingsuren wijzigen, promoties online zetten, een vakantieperiode aankondigen, foto’s toevoegen,…).

Je zal merken dat je website ‘werkt’.  Je online bereik neemt toe, klanten en geïnteresseerden vinden hun weg naar je bedrijf terwijl het budget voor een website slechts een beperkte investering is. Een goedkope website lost je verwachtingen in.

Wist je trouwens dat wij niet alleen websites ontwerpen en onderhouden, maar ook domeinnamen registreren en webhosting aanbieden?  Wij zijn je one-stop weboplossing!

Ook voor websites in huurformule ben je bij Janssens Computers aan het juiste adres.

Wij zijn actief in Aalst, Affligem, Denderleeuw, Erpe-Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Lede, Liedekerke, Ninove, Ternat en de rest van Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Scroll naar top