WordPress dienstverlening

Stel je voor dat je aan het werk bent aan je WordPress-site en plotseling verschijnt er een foutmelding. Dit kan gebeuren nadat je bepaalde instellingen hebt aangepast, een nieuw thema hebt geïnstalleerd of misschien tijdens het werken met een plugin. Plotseling lijkt alles te stoppen met werken en besef je dat je hulp nodig hebt.

Maar wat moet je doen als je hulp nodig hebt voor je WordPress-site?

Het eenvoudigste antwoord is om Google te openen en een zoekopdracht uit te voeren om een oplossing voor het probleem te vinden.

Toch zijn er risico’s verbonden aan het blindelings uitvoeren van een Google-zoekopdracht: je weet niet zeker of de resultaten die je krijgt nauwkeurig of actueel zijn. Tenzij je al vertrouwd bent met de bronnen waarnaar Google je verwijst en zeker weet dat ze betrouwbaar zijn, loop je het risico advies op te volgen dat je probleem niet daadwerkelijk oplost.

Speel op zeker en contacteer Dieter Janssens. WordPress expert. Dieter helpt jou met alle WordPress problemen. De uitgebreide kennis PHP, HTML, JS, CSS en andere programmeertalen zorgen er voor dat Dieter jouw website leest als geen ander en kan overgaan tot een adequate oplossing.

Via onze webshop kan je onmiddellijk een supportpakket aankopen.  Nood aan een oplossing op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar boven