Openingsuren

Onze openingsuren

Gezien de beperkte ruimte in onze shop hebben wij beslist om na onze verplichte Covid-19 lockdown enkel nog op afspraak te werken.  Het is voor ons organisatorisch onmogelijk om voldoende afstand te houden.

Je kan via het contactformulier een afspraak maken.  Beschrijf het computerprobleem zo goed mogelijk en laat steeds uw telefoonnummer achter zodat wij u bij eventuele vragen kunnen bellen.

Uw apparatuur wordt in ontvangst genomen en ontsmet met een alcoholgel voor wij aan de herstelling beginnen.  Na de herstelling herhalen wij dit proces.

Bij het ophalen wordt het contact ook tot een minimum beperkt. Wij vragen u af te rekenen via PayConiq, Bancontact of door middel van overschrijving.  Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Voor de aankoop en levering van nieuwe computers, laptops of randapparatuur laten wij u de keuze: ofwel komt u – na afspraak – bij ons langs, ofwel komen wij bij jullie.

PC’s, laptops of randapparatuur die onverwacht wordt binnengebracht kunnen wij niet aanvaarden.  Bedankt voor uw begrip!

Scroll naar boven